Kirjan julkistamistilaisuus

Pidämme Kauppakamarin kanssa kirjan julkistamistilaisuuden Helsingissä ja etänä samaan aikaan.

Tervetuloa kuulemaan, miten Objectives and key results -mallin käyttöönotto tehostaa organisaation toimintaa ja kirkastaa sen tavoitteet. Mallin avulla on mahdollista yhdensuuntaistaa organisaation toimintaa, tarkentaa fokusta sekä luoda selkeyttä ja tehokkuutta. OKR eli Objectives and Key Results on tavoitejohtamismalli, jolla ylätason strategia siirtyy konkreettiseksi tekemiseksi organisaation jokaisella tasolla. Se on täysin ylivoimainen työkalu, kun haluat nopeuttaa tavoitteiden saavuttamista ja oppimista omassa työyhteisössäsi.

Kirjailijat Juuso Hämäläinen ja Henri Sora kertovat käytännönläheisesti OKR-mallin hyödyistä organisaation strategisessa johtamisessa. Lisäksi kuullaan siitä, miten vältetään pahimmat sudenkuopat, mukaudutaan vaihtuviin tilanteisiin ja luodaan uskoa muutosjohtamisen haasteellisissa tilanteissa.

Linkki tilaisuuteen ja striimin seurantaan ovat täällä: https://www.kauppakamarikauppa.fi/strategia-arkeen-okr-mallilla-kirjan-julkistamistilaisuus-17-8-2020.html

Tarkempi ohjelma on täällä: https://tapahtumat.kauppakamarikauppa.fi/fi/event/program/pdf/2585/