Kirja julkaistu – video saatavilla

Strategia arkeen OKR-mallilla -kirja on nyt julkaistu ja video tapahtumasta on saatavilla! Kyseessähän on ensimmäinen suomalainen kirja Objectives and key results -mallista ja johtamisesta. Ennakkotilaajat saivat kirjat jo aikaisemmin, mutta nyt myös e-kirjat ovat saapuneet jakelijoille ja ne ovat saatavilla Tilaa kirja -sivun kautta.  Meidän mielestämme oli kiva pysähtyä hetkeksi ja kertoa muille mitä olemme olleetkaan tekemässä.

Tässä koko kirjoitustiimi yrittää hymyillä valokuvassa vapautuneesti:

Strategia arkeen OKR-mallilla -kirjan kirjoitustiimi: Juuso Hämälälinen, Henri Sora ja Elisa Heikura

Olimme saaneet julkaisutilaisuuteen oikein hyvän yleisön, koska kysymyksiä tuli ihan kivasti esityksen aikana. Ihmisiäkin oli ilmoittautunut paikalle ja striimiin yhteensä yli 150 henkilöä. Hienoa.

Video julkaisutapahtuman esityksestämme löytyy Vimeosta osoitteesta https://vimeo.com/445132665 Tallenne Vimeoon on melko kivasti tehty, koska esityksemme ja meidän kuvamme näkyvät koko ajan myös tallenteessa.

Esityksestä on myös Facebookin syövereissä oma tallenteensa.