Podcast: Tavoitteet saavutetaan OKR-mallilla

Haastattelimme Strategia arkeen OKR-mallilla -kirjaa varten Futuricelta Viljami Väisästä. Häneltä tuli pari hienoa esimerkkiä kirjaan, joita ovat Futuricen tavoitteiden arvottamismenetelmä ja Viljamin ajatuksia omasta toiminnastaan Objectives and Key results -mallin soihdunkantajana. Niiden lisäksi naputtelimme myös kirjaan kuvauksen Futuricen OKR-polusta. Ne ovat oikeasti kiinnostavaa sisältöä.

Haastattelusta se ajatus sitten lähti! Kirjan päätoimittajana työskennellyt Elisa päätti haastatella Viljamia myös omaan podcastiinsa. Elisa esittelee podcastia varten Viljamin näin:

Viljami kuuluu niihin ihmisiin, jotka uskovat, että yksilökin voi muuttaa maailmaa. Hän työskentelee Futuricella tittelillä Manager, Strategic Development & Deployment ja puolet työajastaan hän pyörittää Futun sisäistä OKR-ohjelmaa. Arkityön ohessa Viljami on myös toiminimiyrittäjä, jonka erikoisalaa ovat valokuvaaminen ja tarinankerronta.

Elisa ja Viljami ovat molemmat aktiivisia ihmisiä, joten he saivat nopeasti 82 minuuttia keskustelua tallennettua OKR-mallista. Kuuntelepa podcast osoitteesta https://koodarikuiskaaja.fi/podcast/tavoitteet-saavutetaan-okr-mallilla/

Kun podcast ei enää riitä, voit napsauttaa tästä itsesi kirjan tilaussivulle. Sieltä saat koko paketin itsellesi, kun kirja julkaistaan elokuussa.