Ensimmäinen blogi Strategia arkeen -kirjasta ennen sen julkaisua

Ensimmäinen blogi Strategia arkeen -kirjasta napsahti nettiin jo ennen kirjan julkaisua. Janne Jääskeläinen oli saanut vihiä kirjaprojektista, koska hän oli yksi ensimmäisistä käsikirjoituksen kommentoijista. Hän mainitsi kirjan omassa Objectives and Key results –blogissaan.

Janne teki tekstissään ihan hyvää työtä tislatessaan muutamia OKR-mallin oleellisia ominaisuuksia, kuten hyvän tavoitteen määrittelyn ja avaintulokset. Kuulaukaus tulee perinteisen Kennedy-esimerkin kautta. Palkitsemisen käyttämättä jättäminen on myös hyvin muistettu tekstissä.

Toisaalta Janne tekee listan kirjoista, joita pitää lukea, jotta OKR-mallin voi ottaa käyttöön. Nyt siihen voi lisätä ihan suomeksi kirjoitetun kirjan.

Jos aihe kiinnostaa, ennakkotilauksen voi naputella sisään Tilaa kirja -sivumme kautta.